Background

Det naturlige førstevalget

Corigo har de beste håndverkerne av tømrere og rørleggere som gjør at vi kan kombinere og innovere tradisjonell og moderne arbeidsmetoder. Vi jobber aktivt for å effektivisere dagens rehabilitering og service på eiendom - uten at det går på bekostning av kvalitet, resultat eller kompetansen til våre ansatte.

Corigo Gir deg tryggheten

Med lang erfaring fra bygg – og annleggsbransjen har Corigo utmerket seg som ledende totalentreprenør i det norske markedet.

 

I tillegg til kompetente fagfolk, har vi i vårt kontor erfarne ansatte innenfor økonomi og ledelse. Med vår kunnskap har vi sammen bygget opp en bedriftsstruktur og bedriftskultur som gjør oss godt rustet til å ta avgjørelser basert på markedet vi operer i.

 

Vi har kunder i hele Oslo og Akershus og ser stadig etter nye bygg som trenger rehabilitering, service eller vedlikehold.

 

Med flere utmerkelser og sertifiseringer som blant annet Sentral godkjenning kan du som oppdragsgiver eller ansatt, føle deg trygg på at vi i Corigo leverer på et høyt faglig nivå.

Side Image

RedRammeavtaler

Corigo har alltid fokus på kundens behov og kvalitetskrav som gjør at vi har mange gode og faste kunder.
Våre kunder består hovedsaklig av kommunale etater.
Vi har idag blant annet rammeavtaler med Oslo kommune boligbygg, Undervisningsbygg, Kultur og Idrettsetaten og m.m. 

 
Se våre referanser
Side Image

RedSpesialisering

Corigo er en totalentreprise bedrift som leverer alle tjenester innen bygg og anlegg. Vi har kompetansen innen flere faggrupper. 

Vi er spesialisert innen tømrer og rørlegger og fagkompetante samarbeidspartner innen murer, maler, elektriker osv.
Corigo har egne røravdeling som leverer rørleggertjenester med gode kvaliteter. 
Side Image

RedUtviklingsprosjekter

Corigo skaper et godt og trygt hjem for deg. Vi har egne utviklingsprosjekter for private eiendom. Vi setter fokus på kundens behov og tilbyr løsninger som skaper et godt hjem.

Gir deg tryggheten

Corigo har mange gode ideer for å gi et trygt hjem.
Top Image
Del på
Icon
Icon